Empresa

LEGISLACIÓ I NOVES TECNOLOGIES, S.L., és una empresa consultora que neix de la unió de professionals especialitzats en els camps, empresarial, jurídic i informàtic, per oferir el millor servei en el sector de les noves tecnologies de la informació i la comunicació.

Des de l’any 2002 proporcionem serveis de consultoria en PROTECCIÓ DE DADES i LSSI amb la marca DARTEM, que hem anat ampliant amb altres tipus de serveis com són la consultoria en SEGURETAT DE LA INFORMACIÓ (ISO27001), l’assessorament per a la implantació de la QUALITAT EN SERVEIS TI (ISO2000), així com solucions de GESTIÓ DOCUMENTAL.

Disposem de professionals altament qualificats del món de la informàtica, del dret de les telecomunicacions i de l’empresa, per oferir als nostres clients les millors solucions per a l’adequació de la seva activitat a les noves obligacions legals que els afectin i per a millorar la seva gestió.

El nostre mètode de treball combina l’experiència i el coneixement dels nostres professionals, per tal d’oferir un servei que l’ajudi a complir amb la Llei i optimitzi la gestió del seu negoci.

Contacta amb Dartem

POSA'T EN CONTACTE AVUI MATEIX!