Protecció de dades Girona

Serveis

Dartem, empresa de protecció de dades personals

Consultoria de Protecció de dades a Girona

És fonamental comptar amb una consultoria especialitzada en protecció de dades personals per assegurar el compliment de la normativa vigent. El Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril de 2016 (RGPD), és essencial per a totes les entitats que tracten dades personals fora de l’àmbit domèstic.

A DARTEM, com a empresa de protecció de dades, oferim un servei personalitzat per garantir que empreses, autònoms, comunitats de propietaris, associacions i administracions públiques compleixin amb el RGPD. Realitzem una anàlisi detallada de cada client per proporcionar seguretat en el tractament de dades personals, millorant així el servei als seus clients i evitant possibles sancions.

La nostra consultoria de protecció de dades a Girona garanteix que totes les mesures tècniques i organitzatives adoptades per les entitats compleixin amb els requisits del RGPD, protegint així la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades personals.

A DARTEM, també oferim un servei especialitzat per a comunitats de propietaris i sistemes de videovigilància, assegurant que compleixin amb totes les obligacions del RGPD. El nostre enfocament integral inclou la redacció de contractes de tractament de dades per compte de tercers, així com la preparació de procediments per a la resposta ràpida davant qualsevol exercici dels drets dels interessats. Aquestes mesures garanteixen que les entitats no només compleixin amb la normativa, sinó que també estiguin preparades per gestionar qualsevol incidència relacionada amb la seguretat de les dades en general i sobretot de les dades personals.

No dubtis en contactar amb nosaltres per a una anàlisi específica de les teves necessitats en protecció de dades i assegura’t de complir amb la normativa vigent, oferint la màxima seguretat als teus clients i evitant possibles sancions.

La teva empresa profesional de protecció de dades personals

  • Adequació al RGPD: Ens encarreguem de la confecció del registre d’activitats i de la realització d’un anàlisi de risc per als drets i llibertats dels ciutadans afectats pels tractaments de dades.
  • Avaluació d’Impacte de Privacitat: Valoració de la necessitat de realitzar una avaluació d’impacte per garantir la privacitat de les dades tractades.
  • Redacció d’Avisos Legals: Elaboració d’avisos legals per a la recollida de dades, permetent l’exercici dels drets dels titulars de les dades segons el RGPD.
  • Contractes de Tractament de Dades: Redacció de contractes per al tractament de dades per compte de tercers, actualitzats segons el RGPD.
  • Procediments de Resposta: Preparació de procediments per a la resposta davant l’exercici dels drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició.
Contacta amb Dartem

POSA'T EN CONTACTE AVUI MATEIX!