Presentem una ponència sobre privacitat aquest divendres al #7 girona wordpress meetup

31 gen., 2018

L’advocat i soci de Dartem Miquel Abad participa aquest divendres vinent, dia 2 de febrer,  al #7 Girona WordPress Meetup , un esdeveniment que reunirà a Girona part de l’extensa comunitat que utilitza el motor de programari lliure WordPress per fer pàgines web. En Miquel presentarà a les set de la tarda al CoEspaiC/Anselm Clavé, 32 3r ) -espai de coworking de Girona-, una ponència amb un títol que, per a alguns, pot resultar inquietant: “Estàs al dia de les obligacions sobre privacitat al teu lloc web?”La legislació està en ple procés de canvi, s’endureix, i convé que qualsevol persona que hagi de remenar dades estigui al cas de quines són les seves obligacions segons la nova normativa i els riscos que es corren en cas d’incomplir la lletra de la llei. De ben segur aquesta xerrada us generarà un munt de preguntes que intentarem contestar allà mateix, i si voleu aprofundir en la qüestió només cal que contacteu amb nosaltres.

En Miquel és especialista en privacitat, i exerceix l’advocacia des de fa més de 22 anys, cosa que el converteix amb un valuós i respectat especialista en la matèria. Aquest és un dels diversos actes públics en què participem regularment en representació de la nostra companyia, Dartem, que cal recordar està integrada en l’àmbit estatal en l’Asociación Profesional Española de Privacidad i en l’àmbit local forma part de l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG).

Aquesta trobada l’organitza l’Associació de Professionals Digitals, Digitals Girona, i s’integra en el programa d’actes de l’entitat per a aquest mes de febrer. Si us voleu apuntar a la conferència d’aquest divendres ho podeu fer aquí. Si voleu informació sobre Digitals Girona accediu al seu web o enviu-los un correu electrònic a info@digitalsgirona.org.