Go to Top

El preu de la teva seguretat

Davant l’increment dels problemes de seguretat, cada vegada més, les empreses, els negocis i els particulars utilitzen sistemes de videovigilància per protegir-se. Fruit d’aquest interès per part dels internautes de la plataforma TOTPINT, aquesta ens ha demanat consell per poder informar-los i aconsellar-los respecte als requisits legals LOPD que aquestes instal·lacions han de complir.

D’aquesta col·laboració, realitzada per part de l’equip de la nostra plataforma especialitzada, VIDEOVIGILANCIALEGAL.COM, ha sorgit un article que podreu llegir en el següent link: El precio de tu seguridad, ¿te sientes observado?

En aquesrètol videovigilànciat article s’explica que si bé la majoria de persones és conscient que quan instal·la sistemes de videovigilància ha de complir una sèrie de requisits legals respecte a les dades de caràcter personal (LOPD), molts d’ells no els estan complint realment. Unes vegades per desconeixement, altres per un assessorament deficient o bé per decisió pròpia. També s’expliquen, pas a pas, quines són les accions que s’haurien de realitzar perquè una instal·lació de videovigilància, subjecta a la LOPD, compleixi amb aquesta normativa.

Trobaràs més informació relacionada amb els sistemes de videovigilància i la LOPD a la nostra pàgina web, VIDEOVIGILANCIALEGAL.COM, i al nostre bloc especialitzat.

Us animem a llegir l’article i us recordem que estem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte referent a l’article o qualsevol altre tema relacionat amb la LOPD i la LSSI.

Carles López

Equip Dartem

, , , , , ,